Presentació

Aprèn, Serveis Ambientals és una empresa integrada per professionals del medi ambient que ofereix serveis d’educació, comunicació ambiental i estudi i gestió del medi natural.  La nostra activitat professional és fruit de la vocació i també del compromís compartit per Aprèn que cal construir relacions de respecte vers els sistemes naturals. La feina d’Aprèn és una contribució més per avançar en l’objectiu de fer de les relacions d’homes i dones amb la natura, unes relacions sostenibles i equilibrades.

Aprèn va néixer com una experiència associativa que amb el temps es professionalitzà i adoptà la fórmula empresarial de societat cooperativa catalana limitada, SCCL. Actualment està constituïda com Societat Limitada.

L’entorn geogràfic que ha vist créixer i madurar Aprèn ha estat la vall del Congost, en el poble del Figueró, a la comarca del Vallès Oriental. Voltats per les cingleres de Bertí i els estreps ponentins del Montseny, Aprèn ha tingut un bressol de natura i paisatges privilegiats.

El àmbits professionals que desenvolupa Aprèn són:

  1. Educació ambiental
  2. Comunicació ambiental
  3. Turisme de natura
  4. Consultoria ambiental
  5. Gestió i restauració del medi natural
  6. Condicionament d’itineraris i millora del Patrimoni

L’empresa Aprèn Serveis Ambientals està adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) des de l’any 2014.

Aprèn és membre de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) des del gener de l’any 2005, i és Node d’Expertesa des de l’octubre de l’any 2009.

  • La Xarxa de Custòdia del Territori (xct) és una organització sense ànim de lucre constituïda per entitats, institucions i persones que volen impulsar el desenvolupament i l’ús de la custòdia del territori al nostre país.
  • Els Nodes d’Expertesa són empreses, consultories i professionals,  membres de la XCT, que ofereixen productes i serveis d’interès per a la custòdia del territori.

Inscrita en el Cens general d’entitats d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient amb el número de registre EA-017.

Empresa guardonada amb el primer premi de la I Edició dels Premis a les millors iniciatives empresarials del 2000, convocats per 16 ajuntaments del Vallès Oriental, la Unió Empresarial Intersectorial, i els sindicats CCOO i UGT.

DADES DE CONTACTE

Oficina a l’edifici de l’estació de tren del municipi del Figaró-Montmany

Aprèn, Serveis Ambientals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s